top of page

Groupe

Public·75 membres

Israel vs România în direct 18.11.2023

acum 18 ore — Israel vs România - Echipa probabilă, așteptările lui Edi Iordănescu și cine transmite meciul de la Netanya După debutul cu stângul de pe ...

Înseamnă că ne-am dus în jos, că nu progresăm. Trebuie să câștigi. Acum eram mai liniștiți", a declarat Belodedici pentru GSP. UPDATE: Federația Română de Fotbal a anunțat în urmă cu puțin timp că 500 de suporteri români vor fi prezenți pe stadionul "Pancho Arena", din Felcsut, pentru a încuraja echipa națională în meciul crucial pentru calificarea la EURO 2024, împotriva Israelului. Accesul la meci se va face de la ora locală 19:00. "Nu știu de pe ce loc ne calificăm. Din ce am văzut, Israel nu e o echipă așa de slabă. Trebuie să ai grijă. Jucătorii sunt buni, sunt bătăioși, sunt serioși. Vom avea lupte cu ei. Dar suntem mai talentați ca ei. Avem și disciplină colectivă. Sperăm la victorie. Eu aș vrea să câștigă. Trebuie să câștigăm. Dacă nu, măcar să nu pierdem. Am avut și meciuri slabe. Dacă am ajuns să ne comparăm din naționala Kosovo... Israel vs România, meciul care-i poate duce pe tricolori la acum 8 ore — Israel vs România are loc sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Pancho (Felcsút / Ungaria). Preliminarii EURO 2024, clasamentul ... Atacantul marcase golul egalizator în meciul cu Elveția, de la mijlocul săptămânii, dar a adresat injurii către banca de rezerve după ce a fost introdus abia pe final. Selcționerul a decis că nu poate trece peste acest lucru, în ciuda scuzelor jucătorului, și a decis ca el să nu joace cu România. UPDATE: Edi Iordănescu a ales linia de atac pentru meciul cu Israel! Selecționerul României s-ar fi decis în privința celor trei jucători de atac pe care îi va alinia din primul minut în meciul care poate aduce calificarea echipei naționale la EURO 2024. Israel vs România în direct live 18.11.2023 Yosef Govrin · 2 acum 16 ore — Israel vs România în direct live 18.11.2023 Yosef Govrin · 2002 · ‎AmbassadorsAs Observed by Israel's Ambassador to Romania, 1985-89 Yosef ... Cine transmite LIVE la TV meciul Israel-România acum 10 ore — Va fi transmis în direct de Prima TV. Arbitrul partidei este Francois Letexier. Va fi asistat de Cyril Mugnier și Mehdi Rahmouni. Meciul Israel ... "Tricolorii" ar face 17 puncte și nimic nu s-ar mai putea întâmpla în ultima etapă, atunci când echipa lui Edi Iordănescu va întâlni Elveția acasă, iar Israelul va juca în deplasare cu reprezentativa din Andorra. Scenarii pentru Israel - România:Victorie România: "Tricolorii" ar face sâmbătă 19 puncte și s-ar califica la EURO. Automat ar merge și Elveția la EURO, indiferent de ce va face în meciul cu Kosovo. Egal: "Tricolorii" ar face sâmbătă 17 puncte, ar fi la 4 puncte în fața Israelului, care nu ar mai prinde reprezentativa noastră cu o etapă înainte de final, iar România s-ar califica la EURO 2024. Victorie Israel: Calculele s-ar complica mult. Israelul ar ajunge la 15 puncte, la un singur punct în spatele României, iar "tricolorii" ar fi obligați să câștige ultimul meci, cu Elveția, pentru a nu depinde de rezultatul meciului Andorra – Israel. "Tricolorii" ar putea ajunge și cu o înfrângere în fața Elveției la EURO, dar asta ar însemna ca Israelul să se împiedice în Andorra. Israel vs România în direct 2022 18.11.2023 Transmitere live acum 13 ore — Israel. Vs. România. Emisiuni & Seriale. Focus. Emisiunea Focus este setata pe 2022. Poveștile Bursei: Impact - 20 martie · Poveștile ... Israel - România LIVE TEXT | Țucudean îi motivează pe acum 9 ore — direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Israel – România LIVE TEXT Presiunea o ai indiferent că joci cu Israel sau Andorra. Trebuie să ...

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...
Page de groupe: Groups_SingleGroup
bottom of page