top of page

Groupe

Public·74 membres

Latvija Hrvatska gledati prijenos 18 studenog 2023 Uživo prijenos

8. ruj 2023. — [Kvalifikacije za Euro 2024.]: Hrvatska – Latvija / Gdje gledati? Večeras Hrvatska Nogometna Reprezentacija na Rujevici dočekuje reprezentaciju ...

Dalić i Modrić najavili Latviju: Bitno je da mi napravimo svoj posaoHrvatska nogometna reprezentacija sutra u Rigi od 18 sati, uz prijenos na HR2, igra važan susret protiv Latvije u kvalifikacijama za plasman na EURO 2024. u Njemačkoj. Na posljednjoj konferenciji za medije prisustvovali su izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić. Vatreni više nemaju sve u svojim rukama i ukoliko žele ostati u igri za izravan plasman na Euro moraju pobijediti Latviju u subotu i Armeniju u utorak na Maksimiru. Hrvatska treba povoljan rasplet u drugim susretima. Sutra od 15 sati u Jerevanu igraju Armenija i Wales. Ako Armenci, koji imaju teoretske šanse plasirati se na kontinentalnu smotru, oduzmu bodove Velšanima, uvelike bi pomoglli Hrvatskoj u nastojanju da se vrati na drugo mjesto koje vodi u Njemačku. Tko prenosi Hrvatsku i Latviju? Evo gdje možete gledati Vatrene ako niste na RujeviciNa riječkoj Rujevici Vatreni će u petak odmjeriti snage protiv Latvije, a tri dana kasnije će gostovati u Armeniji. Na ljestvici skupine D vodi Turska s devet bodova iz četiri utakmice, Armenija je druga sa šest bodova iz tri susreta, dok Hrvatska na trećem mjestu ima četiri boda iz dva susreta. Slijede Wales s četiri boda iz četiri dvoboja te Latvija bez bodova. Podsjetimo, prve dvije reprezentacije iz svake skupine izborit će direktan plasman na EURO 2024. u Njemačkoj. Dalić komentirao mladog napadača kojeg je pozvao umjesto Livaje: 'Nije trebao otići u taj klub' "Nakon medalje ispred nas je novo natjecanje, novi izazovi. Kipar U21 Bosna i Hercegovina U21 gledati prijenos 17 prije 8 sati — [[[Danas***]''']] Irska Hrvatska uživo prijenos gledati 29 srpnja 2023 The Bosnia-Herzegovina U21 Latvija - Hrvatska Francuska ... Latvija Armenija gledati prijenos 12.10.2023 Danas 11. ruj 2 11. ruj 2023. — Latvija Armenija gledati prijenos 12.10.2023 Danas 11. ruj 2023. — [SPORT UŽIVO@@]@@] Armenija Hrvatska uživo prijenos gledati 11 rujna 2023 ... Evo gdje možete gledati Hrvatsku na Rujevici u 8. ruj 2023. — IZRAVNI PRIJENOS. Evo gdje možete gledati Hrvatsku na Rujevici u kvalifikacijama za europsko prvenstvo Poslije osvajanja srebrne medalje u ... - Nismo se nadali da ćemo biti u ovakvoj situaciji, trebamo zaboraviti što je bilo u prošlom ciklusu i gledati prema naprijed što nas očekuje te pokušati odigrati dvije prave utakmice. Imperativ su utakmice s Latvijom i Armenijom, naravno trebaju nam se poklopiti rezultati iz drugih utakmica da se plasiramo na Euro, ali moramo se fokusirati na ono što nas očekuje, a to je prvo sutrašnja utakmica. Moramo odigrati na pravi način kao što smo odigrali u Rijeci, to nam mora biti putokaz i vjerujem da to možemo ponoviti, rekao je Luka Modrić. Latvija Armenija gledati prijenos 12 listopada 2023 Televizi 12. lis 2023. — 11. ruj 2023. — Gdje gledati Armenija – Hrvatska, prijenos kvalifikacija za Europsko prvenstvo? Prije odlaska u Erevan, Zlatko Dalić izrazio ... Ispred nas su dvije utakmice, na papiru su to lakši protivnici, ali ne smijemo tako razmišljati. Moramo biti ozbiljni, ne bi želio da suparnike olako shvatimo. Svaki bod je važan, svaka pobjeda je važna. Veselim se što naši igrači igraju dobro, napravili su dobre transfere. Očekujem da u susret uđu puni motiva, " kazao je Dalić. Raduje ga Modrić Dalić je još jednom ponovio kako ga raduje odluka Luke Modrića o ostanku u reprezentaciji. "U lipnju smo razgovarali, sve smo dogovorili. Ne volimo iskakati u medije, on je tako odlučio, a ja sam bio sav sretan. Da je on rekao da odlazi u mirovinu, mi bismo to objavili. Latvija - Hrvatska UŽIVO 18. 11. 2023 | Nogomet Pratite Latvija - Hrvatska 18. 11. 2023 uživo - livescore, audio commentary, međusobni omjer, nedavni rezultati i ostale informacije na Rezultati.com ... Hrvatska ima dosta problema s ozljedama i virozama. Nema Petkovića, Kovačića Juranovića, a otpao je i Sučić... - Sigurno da su svi ti izostanci veliki hendikep za nas, to su sve važni igrači, koji su vrlo bitni za našu igru. Oni nisu tu, a mi koji smo tu, moramo se fokusirati, dati maksimum i nadomjestiti ih na pravi način. Jako smo dobro trenirali ovih pet dana, bio je dobar intenzitet na treninzima, vjerujem da sve to možemo pretočiti na teren u ove dvije utakmice, dodao je Luka. Na pitanje očekuje li sutra pomoć Armenije protiv Walesa, Dalić kaže da nije previše fokusiran na tu utakmicu. - Isključivo sam fokusiran na nas. Bitno je da mi napravimo svoj posao. Hrvatska mora pobijediti. Evo gdje gledati važnu utakmicu 8. ruj 2023. — Hrvatska u najjačem sastavu ne bi smjela imati problema protiv Latvije Prijenos utakmice je na Novoj TV. Znate li nešto više o temi ili ...

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...
Page de groupe: Groups_SingleGroup
bottom of page