Mbrojtësi i majtë i dha fund aventurës... Marcelo Gallardo është trajneri i ri i Al Ittihad. Tekniku argjentinas rikthehet në pankinë më shumë se një viti e gjysmë pas aventurës së... Angli 10 pikë më pak. Everton pikiatë në klasifikim pasi është dënuar për parregullsi financiare që thyejnë rregullat në fuqi të Premier League dhe tani...
Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 3 ditë më parë — !!! ]] Kosova Zvicra 2022 9 shtator 2023 Bastoret Zvicrës i japin 1. 61 për fitore ndaj Kosovës. Market Research Group | ForYou27 23 orë më parë ...
Home | SuperSportSerie A Marcus Thuram, djali i Lilian Thuram, tregoi për DAZN një histori kur babai i tij luajti në Barcelonë kundër Lionel Messit, në fillim të... Serie A Simone Inzaghi ‘fërkon duart’. Një nga lojtarët më të rëndësishëm të formacionit të Interit, turku Hakan Calhanoglu nuk do të angazhohet në asnjë prej... Serie B Pasi luajti në Serie A për herë të parë, për tri sezone, që nga viti 2020, Spezia ra në Serinë B dhe po kalon... Ndonëse mbante shiritin e kapitenit në krah, Alessio Romagnoli u largua nga kuqezinjtë në verën e 2022-shit si lojtar i lirë, pasi nuk iu...
Premier League I blerë nga radhët e Southamptonit në janar 2018 për gati 85 milionë euro, Virgil van Dijk u bë gur themeli për skuadrën e... Champions League Rodri ka filluar sezonin e pestë me Manchester Cityn. I fundit ishte më i bukuri, me mesfushorin spanjoll që fitoi tripletën. Madje duke shënuar... Euro 2024 I transferuar në fund të merkatos së verës, Cole Palmer po shfaqet menjëherë protagonist për Chelsea-n në Premier League. Pas një largimi të papritur... Kombëtare Presidenti i FSHF-së u ndal sërish në mikrofonin e SuperSport, për të rrëfyer emocionet e kualifikimit, menjëherë sapo zbriti nga avioni në Rinas.
“Dhurata”... Pas barazimit 1-1 me Moldavinë, Shqipëria siguroi biletën për në Europianin e verës së ardhshme në Gjermani. Një arritje që kuqezinjtë e regjistrojnë për... Pas kualifikimit të Shqipërisë në Europian, për emisionin Kuqezi në SuperSport foli Jasir Asani. Sulmuesi theksoi se do të shënojë gola të bukur edhe... Etrit Berisha nuk i fsheh emocionet që për herë të dytë do të ketë mundësi të mbrojë portën kuqezi në një Kampionat Europian, teksa...
Duka... Kristjan Asllani dhe Nedim Bajrami preferuan të ndajnë festën e kualifikimit në Gjermani me tifozerinë në rrjetet sociale, aty ku mesfushori i Interit qëndroi... Skënder Gega, i ftuar në “Elite Show”, që ia dedikoi puntatën e radhës kualifikimit të Shqipërisë në Europian, foli për cilësitë e Jasir Asanit,... Lajme Italia fitoi me goleadë 5-2 ndaj Maqedonisë së Veriut dhe tani shkon në sfidën e transfertës me Ukrainën për ndeshjen e fundit në grup... Shqipërisë do t’i mjaftojë vetëm një pikë me Ishujt Faroe për të siguruar vendin e parë në Grupin E kualifikues të Euro 2024.
Kur do të luajë Kosova kundër Zvicrës? Pas shortit është caktuar edhe orari i Grupit I, ku garojnë Kosova e Zvicra E hënë, 10 Tetor 2022 - 16:25 Keystone Pas tërheqjes së shortit, është mësuar edhe orari, ku do të garojnë, Kosova dhe Zvicra në Grupin I. Dardanët rrugën drejt kualifikimit në Euro 2024 do ta nisin si mysafirë të Izraelit, më 25 mars, teksa tri ditë më pas do të luajnë si vendas kundër Andorrës, njofton faqja e FFK-së, përcjell albinfo. ch.
Zvicra Kosova drejtpërdrejt live 18 nëntor 2023 HD live Ndiq 1 orë më parë — Live · ATV LIVE - Drejtpërdrejt · ATV Live 16/09/2022. (TV###) Kosova Zvicra drejtpërdrejt live 9 shtator 2023 (TRA 9 sht 2023 — (TRANSMETIM!!!)) ...
Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 nëntor 20 5 ditë më parë — Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 nëntor 2023 2022 Ora 12 00 Balkanweb is the first interactive site about balkan ...
[Online!] Zvicra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 18. 2 orë më parë — Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 2022 9 sht 2023 — [Transmetim i drejtpërdrejtë! ] U21 Kosova U21 drejtpërdrejt 8 shta 3.
[[TRANSMETIM!]] Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2 12 sht 2023 — [TRANSMETIM!]] Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 ((FUTBOLLI)) Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 9 sht (FUTBOLLI)) Kosova ...
Në qershor, Kosova do jetë mikpritëse e Rumanisë në “Fadil Vokrri”, derisa do të luajë në udhëtim kundër Bjellorusisë. Përballjen e parë ndaj bartësit të grupit, Zvicrës, Dardanët do ta zhvillojnë më 9 shtator në shtëpi, kurse më pas është mysafire e Rumanisë. Në tetor Kosova do të jetë mysafire e Andorrës, kurse më pas do ta pret Izrealin. Ndërkohë, këtë cikël kualifikues kombëtarja jonë e mbyll me ndeshjet e nëntorit, ku fillimisht luan si mysafire e Zvicrës, kurse më pas në shtëpi e pret Bjellorusinë.
[[SHIKONI]] Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 6 nënto 22 mar 2023 — Zvicra, Irlanda Veriore, Bullgaria, Lituania. GRUPI D 0 [[transmetim>>]] Kosova Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 nëntor 2022.
(TRANSMETIM>>>>) Kosova Zvicra drejtpërdrejt 9 shtator 9 sht 2023 — (TRANSMETIM>>>>) Kosova Zvicra drejtpërdrejt 9 shtator 2023 6 pri 2022 — Kjo marrëveshje parashikon marrjen e dëshmive, komunikimin e ...
Futboll Gjykata Sportive e Holandës mori vendimin këtë të enjte për të përjashtuar me dy vjet (njërin prej tyre me kusht) Marc Overmars nga çdo... Merkato Arsenali kërkon një mesfushor në merkaton e janarit. Ganezi Thomas Partey ka mbyllur vitin 2023 si pasojë e një dëmtimi dhe nënkampionët e Anglisë... Marcelo u rikthye gjatë muajit shkurt te Fluminense, skuadra ku u rrit dhe u bë futbollist profesionist.
Andorra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 12.10.2023 Shiko Tv 12 tet 2023 — DREJTPËRDREJT>) Kosova Lihtenshtajni 2022 15 korr 2023 (FALAS! ) Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 6 greenconnectedbritain.
[[HD LIVE-]] Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 9 sht 2023 — [FUTBOLLI<] Partizani Tirana Egnatia transmetim i [FUTBOLLI<] Partizani Tirana Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 30 janar Group A U21 ...