top of page

Groupe

Public·56 membres

[STREAMING##] Bjelorusija Andora prijenos 18.11.2023

15. lis 2023. — (GLEDATI@@@) Hrvatska U21 Rumunjska U21 uživo prijenos gledati 27 lipnja Rumunjska, Kosovo, Bjelorusija, Andora Skupina J: KATAR 2022/ BHRT ...

10. 4. Armenija. -1. 7. 5. Latvija. -12. 3. Više Latvija Armenija uživo prijenos gledati 12/10/2023 9. ruj 20 9. ruj... Vatreni više nemaju sve u svojim rukama i ukoliko žele ostati u igri za izravan plasman na Euro moraju pobijediti Latviju u subotu i Armeniju u utorak na Maksimiru. Hrvatska treba povoljan rasplet u drugim susretima. Sutra od 15 sati u Jerevanu igraju Armenija i Wales. Ako Armenci, koji imaju teoretske šanse plasirati se na kontinentalnu smotru, oduzmu bodove Velšanima, uvelike bi pomoglli Hrvatskoj u nastojanju da se vrati na drugo mjesto koje vodi u Njemačku. (Uživo prijenos>) Slovačka do 21 Hrvatska do 21 gledati prij ... prijenos. Podsjetimo, u našoj skupini G igraju osim Hrvatske i Portugal, Farski otoci, Andora, Bjelorusija i Grčka. Dodajmo da je ovo mladim Vatrenima prva ... u Njemačkoj. Na posljednjoj konferenciji za medije prisustvovali su izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić. Na meni je da se što prije vratim u prvih jedanaest, da dobro treniram i radim. Što se tiče kluba, prezadovoljan sam. Klub je na visokoj razini i pazi se na svaku sitnicu. Mislim da sam napravio jako dobar izbor”, dodao je Luka Ivanušec. Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Latvija – Hrvatska? Sedmi susret u skupini D kvalifikacija za EURO 2024 igraju Latvija i Hrvatska u subotu. Euro 2024 rezultati, Nogomet Europa - Rezultati. com Armenija - Wales, Latvija - Hrvatska, Bjelorusija - Andora, Nizozemska prijenos sadržaja ili oglasa na vaš uređaj. UŽIVO: Bjelorusija - Hrvatska 1-3 (Kalačev 81/ Olić 22, 83 12. kol 2009. — Pratite prijenos na portalu Jutarnji.hr od 20.15 sati. BJELORUSIJA rujna): Hrvatska - Bjelorusija i Ukrajina - Andora. dp/tp. Facebook ... Armenija do 19 Hrvatska do 19 prijenos 15 studenog 2023 prije 3 dana — [streaming] Wales Hrvatska uživo prijenos gledati 15 listopa 24. ožu 2023. — (Nogomet@) Armenija Hrvatska uživo prijenos gledati 10. ruj... Dalić i Modrić najavili Latviju: Bitno je da mi napravimo svoj posaoHrvatska nogometna reprezentacija sutra u Rigi od 18 sati, uz prijenos na HR2, igra važan susret protiv Latvije u kvalifikacijama za plasman na EURO 2024. Lopta mora ići kako ne bi imali vremena postaviti se na vrijeme. Moramo ubrzati igru i sigurno ćemo doći situacije. Moramo to odraditi i siguran sam kako nitko neće osjećati umor. Imamo pritisak, ali znamo se s tim nositi. Bez obzira na to što su dvije utakmice u kratkom roku svi će biti spremni, znamo da nam o ovome ovisi EURO 2024“, smatra igrač Feyenoorda. NOGOMET UŽIVO: Latvija i Hrvatska igraju 7. kolo kvalifikacija za Euro 2024 u subotu, 18. studenog 2023. Hrvatska do 17 Føroyar do 17 gledati prijenos 6 studenog 12. lis 2023. — prijenos gledati 7 r Namibija Niger (((Gledaj online-))) Andora Bjelorusija uživo prijenos gleda | PASMI Sjeverna Makedonija - Føroyar, 16. Uvijek se lijepo vratiti u reprezentaciju, a sada je na nama da odradimo ove dvije utakmice. Ukratko, znamo što moramo raditi. Moramo dobiti i Latviju i Armeniju, ali se i fokusirati na nas. Engleska Malta uživo prijenos gledati 17/11/2023 Gledaj onli prije 10 sati — Engleska, Ukrajina, Sjeverna Makedonija, Malta Skupina D: HRVATSKA, Wales, Armenija, Turska, Latvija Skupina E: Poljska, Češka, Albanija, Farski... Mislim da smo spremni, radili smo analize i spremni smo za utakmicu”, rekao je Luka Ivanušec, koji se oporavio od ozljede gležnja. Luka Ivanušec je sada “na 100 posto” “U utakmici Latvija – Hrvatska moramo igrati brzo. Izrael Švicarska uživo prijenos 15 studenog 2023 Sport Gleda prije 3 dana — N. Andora. Švicarska. 1. 2. 16.06. P. Švicarska. Izrael. 3. 0. 28.03. P. Bjelorusija. Švicarska. 0. 5. 25.03. P. SVIJETSvjetsko Prvenstvo - ... Armenija Wales gledati prijenos 18/11/2023 20. velj 2023. —20. — Vijeće pokreće civilnu misiju Europske unije u Armeniji (EUMA Armenia) u okviru zajedničke sigurnosne i obrambene politike. Jako smo dobro trenirali ovih pet dana, bio je dobar intenzitet na treninzima, vjerujem da sve to možemo pretočiti na teren u ove dvije utakmice, dodao je Luka. Na pitanje očekuje li sutra pomoć Armenije protiv Walesa, Dalić kaže da nije previše fokusiran na tu utakmicu. - Isključivo sam fokusiran na nas. Bitno je da mi napravimo svoj posao. Nama je bitno uzeti šest bodova. Došli smo po tri boda, možda će nam pomoći što ćemo znati njihov rezultat prije utakmice, ali fokus je na nas i naše dvije utakmice i to je najbitnije, kazao je Zlatko Dalić. Na Vrhu skupine D sa 16 bodova je Turska, po deset imaju Wales i Hrvatska, četvrta Armenija ima sedam, dok je na začelju Latvija s tri boda. Armenija do 19 Hrvatska do 19 uživo 15 studenog 2023 Televiz prije 3 dana — Wales. 6. 0. - Nismo se nadali da ćemo biti u ovakvoj situaciji, trebamo zaboraviti što je bilo u prošlom ciklusu i gledati prema naprijed što nas očekuje te pokušati odigrati dvije prave utakmice. Nogometna utakmica Wales - Hrvatska 2023. ⚽️ 12. lis 2023. — Trenutna situacija u grupi prije utakmice Wales - Hrvatska za EURO 2024. godine – gdje gledati prijenos? Latvija i Hrvatska igraju susret 7. kola kvalifikacija u skupini D za nastup na natjecanju EURO 2024 u subotu, 18. godine. Ova utakmica se igra na stadionu Skonto u Rigi, glavnom gradu Latvije, a sudit će ju švicarski sudac Urs Schnyder. I dodajmo, utakmica Latvija – Hrvatska počinje u 18 sati, a gdje ju možete gledati uživo, doznajte na kraju ovog teksta. Podsjetimo, na ljestvici skupine D prva je Turska sa 16 bodova, a ima odigranih sedam utakmica. ; Hrvatska, 5, 3, 1, 1; Armenija, 6, 2, 1, 3... “No, što se tiče moje igre, polako hvatam formu i dobivam minute u Feyenoordu. Noga je svakim danom bolje i mislim da sam sada na sto posto. Nadam se da neće biti nikakvih problema, a i normalno treniram. Što se tiče mog novog kluba, krenuo sam jako dobro, a onda se dogodila ozljeda. Međutim, to je nogomet. Latvija Hrvatska gledati prijenos 18 studenog 2023 prije 15 prije 4 sata — Bit će jako zanimljivo u subotu jer Armenija i Wales igraju već u 15 sati pa će se napetost ili povećati ili smanjiti uoči naše utakmici u Rigi. Andora Kosovo uživo gledati 12 listopada 2023 Sport TV 11. lis 2023. — [Uživo prijenos**] Mađarska Hrvatska uživo prijenos 6 kolovo... Švicarska, Izrael, Rumunjska, Kosovo, Bjelorusija, Andora Skupina J: Portugal [ ... [[[sport#]]!] Izrael Švicarska uživo prijenos 15 studenog 20 prije 3 dana — prijenos**] Mađarska Hrvatska uživo prijenos 6 kolovo... Švicarska, Izrael, Rumunjska, Kosovo, Bjelorusija, Andora.

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...

Page de groupe: Groups_SingleGroup
bottom of page