top of page

Groupe

Public·74 membres

[[[TV]##]] Zvicra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 18 nëntor 2023

5 orë më parë — Zvicra Kosova drejtpërdrejt 18 nëntor 2023 Transmetim 3 ditë më parë — ! ... Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 i ka ...

Mot kryesisht me diell gjatë vikendit Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se gjatë vikendit do të mb... Ndalimi i zyrtarëve të Komunës së Prishtinës, Zogaj intervistohet nga Policia në cilësinë e dëshmitarit Nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj, ka konfirmuar se është intervistuar pa... Lutfi Haziri: Kryeministri Albin Kurti ka hyrë në agjenda të fshehta Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, këtë të premte is... Elon Musk nuk i dha qasje Kievit në rrjetin Starlink mbi Krime “për ta shmangur përshkallëzimin” Miliarderi Elon Musk ka thënë se ka refuzuar t’i japë qasje Kievit në rrjetin... Studentët s’duan ta studiojnë Gjuhën dhe Letërsinë Në afatin e parë në departamentin e gjuhës shqipe në Universitetin e Prishtin... Featured Igli Tare ka dhënë një intervistë për “La Gazzetta dello Sport”, ku ka folur për kampionatin italian dhe në veçanti për dy skuadrat kryesuese,... (SHIKO ONLINE!) Zvicra Kosova shiko live 18/11/2023 1 minutë më parë — Kosovo vs Romania drejtëpërdrejt pikët, parashikim() Kosovo vs Romania rezultati i drejtpërdrejtë (dhe transmetimi i drejtpërdrejtë i videos në ... (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË!!) Zvicra Kosova 5 orë më parë — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË!!) Zvicra Kosova drejtpërdrejt 18 nëntor 2023 3 ditë më parë — !!! ]] Kosova Zvicra 2022 9 s. net. Lajmi është bërë i ditur nga Ministria e Drejtësisë, ku me anë të një njoftimi në rrjetin social Facebook kanë konfirmuar se kjo marrëveshje është nënshkruar nga ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu si dhe ambasardori i Zvicrës në Kosovë, Thomas Kolly. Kjo marrëveshje parasheh marrjen e dëshmive, komunikimin e drejtpërdrejtë në mes të organeve tona gjyqësore themelimin e grupeve te përbashkëta hetimore, si dhe ngrirjen, sekuestrimin dhe konfiskimin e të ardhurave dhe instrumenteve të krimit”, thuhet në njoftimin e kësaj ministrie. Vuçiq për objektet komunale në veri: Nuk bëhet fjalë që serbët t’ua lënë ndërtesat atyre që nuk u kanë takuar ndonjëherë Kryetari i komunës së Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq tha se ka shtyrë sëris... (Transmetim televiziv-) Armenia U21 Shqipëria U21 drejtpërdr 11 orë më parë — Pjesë e shortit janë edhe Kosova e Shqipëria. Shortin mund ta ndiqni drejtpërdrejt këtu (Lajmi do të përditësohet në kohë reale). GRUPIMerkato Klubet e mëdha shpesh dështojnë keq në operacionet e merkatos. Rasti tipik dhe një nga më të famshmit në kohët e fundit është ai... Lajm i keq për Manchester United. Mesfushori maroken, Sofyan Amrabat, ka shfaqur probleme fizike dhe do të mungojë për kombëtaren e Marokut në sfidat... Lionel Messi ka shqetësuar Argjentinën dhe Inter Miamin. Pas ndeshjes së kampionëve të botës me Ekuadorin, trajneri Lionel Scaloni deklaroi se e zëvendësoi kapitenin... Angli Philiphe Coutinho ishte një nga emrat më të lakuar në këtë merkato. (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Kosova Zvicra shiko 9 sht 2023 — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 0:42Gazetari nga Kosova live në Euronews: Nuk jam shqiptar, jam kosovar, ... [Transmetim i drejtpërdrejtë##] Polonia U21 Kosova Train The Teacher Train The Teacher 14 orë më parë — 14 orë më parë Miqësorja vjen në një kohë si provë gjenerale para ndeshjeve eliminatore të Euro U-21 që do zhvillohet këtë vit. Zvicra, Rumania, Finlanda, Braziliani i Aston Villas ishte i kërkuar në Katar dhe së fundmi... Telashe të reja për Antony-n e Manchester United. Sulmuesi brazilian, i akuzuar për dhunë në familje dhe kërcënime fizike dhe psikologjike ndaj ish-partneres së... Premier League Manchester United ka mbajtur një qëndrim zyrtar rreth çështjes “Antony”, pas akuzave nga Brazili për abuzim nga ish-partnerja e sulmuesit. Klubi anglez thekson se... Manchester United është një nga klubet më të mëdha dhe të suksesshëm në Angli. Historia e Djajve të Kuq ka njohur shumë lojtarë të... Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 3 ditë më parë — !!! ]] Kosova Zvicra 2022 9 s... Kosova Kosova U17 barazon ndaj Maqedonis. Kosova U19 Sllovenia U19 2022 14/11/2023 24 orë më parë — U17 dhe ... (TV###) Kosova Zvicra drejtpërdrejt live 9 shtator 2023 (TRA 9 sht 2023 — (TRANSMETIM!!!))) Kosova Zvicra drejtpërdrejt live 09/09/2023 4 orë më parë — Kosova dhe Zvicra do të përballen sonte në ndeshjen kualifikuese ... Zvicra Kosova drejtpërdrejt live 18 nëntor 2023 HD live Ndiq 4 orë më parë — Zvicra Kosova drejtpërdrejt live 18 nëntor 2023 HD live Ndiqni live dhe ekskluzivisht Kosovë-Zvicër, duke nisur nga ora 20:45 në Kosova.

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...
Page de groupe: Groups_SingleGroup
bottom of page