top of page

Groupe

Public·75 membres

[[TRANSMETIM###]] Zvicra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 18.11.2023

Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 15 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË==) Turqia U19 Shqipëria U19 transmetim i ...

(TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 3 nëntor 2023 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelat. Finlanda U21 Shqipëria U21 transmetim i drejtpërdrejtë 12 tet 2023 — F: Sllovenia, Kepi i TRANSMETIMI ONLINE DREJTPËRDREJTË. Direkt online: Zvicra-Kosova. FBK Fituesve të grupeve të Ligave A, B dhe C iu ... (shikoni drejtpërdrejt@) Irlanda U19 Shqipëria U19 drejtpërd 4 ditë më parë — 23 orë më parë — Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt falas 14 nëntor 2023 2 ditë më parë — Ky televizion kosovar e transmeton ... Rrëfim i drejtpërdrejtë i dëshmitarit të ndeshjes Zvicër-Serbi, ja çfarë kishte thënë Xhaka dhe si kishin vepruar serbët - Bota SotEkipi i kombëtares zvicerane ende pa fillu loja, ishte optimist për fitoren e sigurt. Granit Xhaka ende pa fillu loja ka thënë: «Do t’i lëmë dy gola, ndryshe nuk ka kuptim të rrimë këtu». E drejta universale për paraqitjen e simboleve kombëtare në moemente emocionuese, nuk duhet të merret në asnjë mënyrë si arsye për ndëshkimin e lojtarëve Xhaka e Shaqiri nga ana e FIFA-së! Sipas dëshmitarit nga vendi i ngjarjes, Kamer Idrizi, i cili ka përcjellur nga afër ndeshjen Zvicër-Serbi, në Kampionatin Botëror « Rusia 2018 », simpatizantët e ekipit kombëtar serb gjatë gjithë lojës i kanë provokuar lojtarët shqiptarë të ekipit zvicran. Klan Kosova Zvicra. Bashkëpunuesit, TV Klan (më parë). Selitë, Rruga "Lidhja e Pejës", Zona Vec prodhimeve të veta, Klan Kosova transmeton edhe seriale vendore, si dhe ... GPA Symposium Community Forum! | Global Pain Associat 9 sht 2023 — [Transmetim i drejtpërdrejtë==]'] Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 ATV LIVE - Drejtpërdrejt Kosova ende larg anëtarësimit në ... Të bindur se futbolli dhe sporti në përgjithësi i afron dhe fisnikron njerzit, lojtarët e kombëtarës zvicrane shprehnin kulturë dhe ndjenja miqësore ndaj sportistëve dhe publikut serb të cilët gjatë tërë kohës provokonin me këngë e parulla nacionaliste antishqiptare, deklaron Kamer Idrizi. Ndjenja nacionaliste dhe politike antishqiptare, ka shprehur hapur edhe trajneri serb, Mladen Kërstajiq, i cili përshëndeste thirrjet e tilla të cilat janë në kundërshtim të plotë me rregullat sportive dhe të vet Federatës së Shoqatës Ndërkombëtare të Futbollit (FIFA). Fshati Shpat gjendet afër fshatit Runik, i njohur për trashëgiminë historike dhe kulturore, dhe është ndër fshatrat e rrallë të Kosovës që ka pasur një rritje të madhe të popullsisë pas luftës në Kosovë. Ndërsa vrapoja, mendimet më çuan në kohën kur pushimet verore nga Prishtina i kalonim në fshat, shpeshherë edhe me gjithë familjen. Fshati i vogël ka një përhapje gjysmëharku, ku janë vendosur tri lagjet e kushërinjve. Pamja piktoreske e fshatit shfaqet edhe më bukur kur lidhet me fillimin e Alpeve shqiptare. Në ato pamje, kujtoj babain tim, Metin, i cili me orë të tëra nën hijen e dardhës së vjetër shkruante. Krahasimi me të rinjtë e Kosovë sikurse më shtyu të vazhdoj vrapimin në rrethin e dytë të liqenit, duke iu afruar përsëri burrit të ulur, i cili nuk vuri fare re praninë time, bile edhe as të shëtitësve të shumë. I shtangur, qëndronte i zhytur tërësisht nën tingujt e radios. Në momentin kur iu afrova, hapat u ngadalësuan sikur të donin të ndalesha për të biseduar me bashkatdhetarin tim, i cili me koncentrim të madh po dëgjonte lajmet nga Kosova. Nuk e di pse, por në atë moment dëshira për të vazhduar të vrapojë m’u rrit edhe më shumë, ndërsa zëri i pandërprerë i radios më kapi dhe më bëri të fluturoj në mendime. Zëri i radios më bëri të kthehem në fshatin tim, Shpat, dhe atë në periudhën paralufte në Kosovë. Ju flet Radio Tirana, Ju flet Radio PrishtinaE shtunë, 12 Gusht 2023 - 6:35 Shpesh, kur më duhet të bëj një pushim dhe të pushoj, prirem ta injoroj këtë nevojë dhe të vazhdoj të ec përpara. Ndaj një ditë vere, me gjithë lodhjen time, vendosa të shkoj për vrap në pyllin e mrekullueshëm që vizatohet si një kurorë mbi qytetin e Lozanës në Zvicër. Në këtë pyll madhështor, me lartësi me afro 700 metra mbi nivelin e detit, qëndron një liqe i vogël artificial i ndërtuar në vitin 1891, i cili u ndërtua për të tërhequr sa më shumë turistë të huaj. Gjithmonë e kisha vërejtur se fytyra e Metit nuk tregonte lodhje, por sytë e tij gjithnjë i shkëlqenin. Meti gjithmonë thoshte se nuk ndihej i lodhur, sepse kishte radio në shoqëri në të gjitha kohët. Valët e radio Tiranës dhe radio Kukësit e shoqëronin atë dhe i jepnin forcë, jo vetëm Metit, por edhe gjithë Drenicës dhe Kosovës. Kjo ishte një radio shprese, një radio që e mbante frymën shqiptare gjallë. Meti vazhdonte të shkruante në shqip me laps në dorë, edhe pse në majat e maleve përballë fshatit tonë ishte vendosur baza më e madhe raketore serbe, një bazë që kishte ndikim të madh në zonë, ndër të tjera te liqeni i Moknës, ku flamuri kombëtar tani valonte me krenari… Nuk dua t’i largoj këto mendime të më çojnë në Shpat, por në të njëjtën kohë nuk dua të humbas rastin të shkëmbej disa fjalë me personin që po dëgjon radion në telefonin e tij buzë liqenit të Lozanës. I afrohem ngadalë dhe me një buzëqeshje i drejtohem: Edhe pse Kosova ka fituar pavarësinë, duket se ende shumë probleme e shoqërojnë. Edhe sot ky liqen vazhdon të tërheqë shumë vizitorë, veçanërisht familjet me fëmijë të të gjitha moshave. Liqeni ndodhet mu në zemër të pyllit të dendur, i rrethuar nga një larmi pemësh, ku mbizotronjë lisa dhe gështenja, të cilët duket se luajnë rolin e rojtarit rreth e rrotull liqenit. Meqenëse prej shumë vjetësh e frekuentoj këtë vend, kam fituar përshtypen se ia njoh të gjitha sekretet, prandaj shpesh e konsideroj veten si udhërrëfyes i tij. (((TRANSMETIM!!!))) Kosova Zvicra drejtpërdrejt live 09/09/2 (TRANSMETIM!!!))) Kosova Zvicra drejtpërdrejt live 09/09/2023 4 orë më parë — Kosova dhe Zvicra do të përballen sonte në ndeshjen kualifikuese për ... Ndërsa nuk kisha mbaruar ende xhiron e parë të vrapit, veshtrimi im u ndesh me një person ulur në ulëse dhe, ndërsa i afrohesha, një zë i njohur ngritej drejt meje. Pa ngadalësuar ritmin, vazhdova të vrapoj teksa dëgjoja transmetimin e drejtpërdrejtë të lajmeve nga Kuvendi i Kosovës. Hapat, megjithëse më të ngadaltë, ndjeva sikur mendja ime u lehtësua, duke më lejuar të zbres më thellë në mendimet e mia. Tash më dihet mirë se të mërguarit janë të prirur për reflektim të përhershëm, të detyruar të përballojnë jetën në një tokë të huaj, ndërsa kërkojnë tokën amtare që lanë pas. Pa u përfshirë në krahasime të dukshme, më vjen në mendje pyetja: po të jesh një i ri në Kosovë, duke filluar udhëtimin e jetës në Kosovë, atëhere do të duhej të zhytesh në mënyrë të pashmangshme në reflektime të thella, të arrish të kombinosh artin e mbijetesës brenda një shoqërie me pabarazi të theksuara ekonomike dhe sociale, dhe aty për aty fillon të shqyrtosh pashmangërisht të gjitha mundësitë e arratisjes nga vendi. Nacionalistët serbë të ndihmuar edhe nga një numër i simpatizantëve rus, pandërprerje thërrisnin parullat, « Kosova është zemra e Serbisë », « Shqiptarët duhet vrarë », pastaj shanin nënën shqiptare dhe pështynin veçmas në drejtim të Xhakës dhe Shaqirit. Të vërbuar nga urrejtja ndaj shqiptarëve, ata harronin se lojtarët me origjinë shqiptare, si shtetas zvicran, ishin aty të mbrojnë ngjyrat e kombëtares zvicerane dhe në asnjë rast të provokojnë kundërshtarët sportiv të ekipit serb. (TV###) Kosova Zvicra drejtpërdrejt live 9 shtator 2023 (TRA 9 sht 2023 — (TRANSMETIM!!!))) Kosova Zvicra drejtpërdrejt live 09/09/2023 4 orë më parë — Kosova dhe Zvicra do të përballen sonte në ndeshjen kualifikuese ... [SHIKONI*] Andorra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 11 tet 2023 — 2022 12:48 Kosova tashmë ka mësuar kundërshtarët ata janë Zvicra, Izraelin, Rumania, Bjellorusi, Andorra që i takojnë grupi. Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 15 Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 15 nëntor 2023 Transmetim i drejtpërdrejtë 10 orë më parë — Futbollistet e Kosovës U19 e kanë humbur ...

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...
Page de groupe: Groups_SingleGroup
bottom of page